NovostiSystem Center Operations Manager iz perspektive velikih – Microsoft Hrvatska, Zagreb 02.06.2011.

U suradnji s Microsoft Hrvatska predstavili smo studiju slučaja nadzora poslovnih aplikacija u OTP banci uz pomoć Microsoft System Center Operations Managera.

Predstavljeno rješenje može donijeti brojne prednosti u svakodnevnom poslovanju u obliku nadzora poslovnih aplikacija, proaktivnog rješavanja uočenih problema u njihovom radu, kao i financijske uštede.
Microsoft System Center Operations Manager platforma je koja omogućuje end-to-end nadzor servisa (aplikacija) kroz sve komponente sustava.
Različiti pogledi za korisnike mogu pružiti na jednom mjestu sve relevantne informacije o određenoj poslovnoj aplikaciji poput e-pošte, internet bankarstva i drugih, bez obzira od kojih se komponenti spomenute aplikacije sastoje.
Na predavanju su u ugodnoj atmosferi sudjelovali brojni predstavnici vodećih financijskih institucija, osiguravajućih društava i drugih značajnih poslovnih subjekata u Hrvatskoj. 

Više o Microsoft System Center i drugim rješenjima za upravljanje IT infrastrukturom u ponudi IT Sistema, pročitajte na našim stranicama IT Service Management.

System Center Operations Manager