NovostiMicrosoft System Center 2012 u OTP banci

OTP banka je u suradnji s tvrtkom IT Sistemi uspješno pustila u rad dva sustava: novi antivirusni sustav na Microsoft System Center Configuration Manager 2012 (SCCM) platformi i novu verziju sustava za nadzor važnih poslovnih aplikacija temeljen na Microsoft System Center Operations Manager 2012 (SCOM) platformi.

Microsoft SCOM platforma pruža osnovu za nadzor najvažnijih poslovnih aplikacija banke poput internet bankarstva, šalterskih aplikacija, e-mail sustava i kontakt centra, kroz sve komponente sustava kao što su hardver, mreža, infrastruktura i baze podataka. U ovom projektu je proširen nadzor s postojećih 250 servera i radnih stanica, te preko 150 različitih servisa, na druge ključne komponente poput Vmware sustava, Dell hardvera, Clariion sustava za pohranu podataka i izradu custom MP (SCOM Management Pack) za potrebe nadzora komunikacije sa FINA-om.

Microsoft SCCM platforma zajedno s Microsoft Endpoint Protection je donijela zamjenu postojećeg AV rješenja i na taj način osigurala uštedu u operativnim troškovima, ali i pružila izvrsnu početnu infrastrukturu za korištenje svih naprednih svojstava alata poput distribucije softvera, upravljanje zakrpama, compliance management,itd.

IT Sistemi su i ovim projektom pokazali svoje jedinstvene tehničke i poslovne vještine uz koje Microsoft System Center rješenja omogućuju potporu poslovnim procesima i smanjuju operativne troškove, te na taj način pronalaze put do poslovnih korisnika.

Pogledajte i ostalu ponudu naših infrastrukturnih rješenja i proizvoda: