NovostiIT Sistemi sklopili partnerstvo s EMC-om

IT Sistemi – Nove Tehnologije potpisali su partnerski ugovor s tvrtkom EMC, čime su postali ovlašteni za distribuciju softvera i izradu rješenja temeljenih na softveru iz ponude EMC-ove IIG (Information Intelligence Group) divizije na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

EMCTržište je već prepoznalo IT Sisteme kao tvrtku za upravljanje dokumentima. Novo partnerstvo omogućava nam implementaciju i održavanje rješenja baziranih na robusnim i skalabilnim EMC-ovim proizvodima, čime želimo postići dodatno jačanje kompetencija i tržišne prepoznatljivosti u području upravljanja dokumentima.

EMC je u IT Sistemima prepoznao partnera s iskustvom, kompetencijama i kapacitetom da postojećim i budućim korisnicima EMC sustava ponudi poslovna rješenja koja će omogućiti optimalno korištenje funkcionalnosti ugrađenih u EMC softver. IT Sistemima se pak pruža prilika da svoja rješenja oslone na vrhunsku, enterprise-ready platformu, kako bismo zadovoljili potrebe i najzahtjevnijih klijenata, bez obzira na složenost aplikacija ili broj krajnjih korisnika.
Dugotrajno iskustvo IT Sistema u radu s (potencijalnim) korisnicima Document Management, Enterprise Content Management i Business Process Management sustava pokazalo je da na tržištu postoji, pa čak i kod korisnika koji takve sustave posjeduju, njihova relativno slaba iskorištenost, i nadamo se da ćemo ponudom svojih usluga i rješenja takvu situaciju moći popraviti na obostranu korist.

U ponudi EMC-ove IIG divizije nalaze se EMC Documentum – pionir na području sustava za upravljanje poslovnim sadržajem i poslovnim procesima; EMC Captiva – platforma za prihvat sadržaja (input management) i EMC Document Sciences xPression – sustav za upravljanjem izlaznom dokumentacijom (output management). Sva ova rješenja već godinama pripadaju, po mišljenju svih relevantnih konzultantskih kuća, u vrh svjetske ponude u svojim kategorijama.

Dugogodišnje iskustvo IT Sistema u projektima skeniranja  i upravljanja dokumentima, jamac su uspjeha ove nove poslovne suradnje.