NovostiIT Sistemi organiziraju besplatne radionice!

IT Sistemi – Dev Workshops

Završavaš FESB (ili sličan studij tehničkog smjera), a s praktičnim programiranjem si se rijetko susretao? Svoje slobodno vrijeme ne želiš trošiti na još jednu matematiku, ali zato želiš na programiranje? Svjestan si da poslodavci danas traže ono ‘nešto’ što kandidata ističe i da je ovo korak prema tome da baš ti budeš na vrhu liste?

Ako je odgovor na barem jedno od pitanja potvrdan, pozivamo te da se prijaviš na besplatnu radionicu IT Sistema gdje ćeš u 20ak sati napisati svoju prvu aplikaciju, u hodu učiti od mladih, a ipak iskusnih profesionalaca, a sve u opuštenoj i zabavnoj atmosferi. Jedino što ti treba je dobra volja, želja za učenjem i vlastito računalo, dok IT Sistemi osiguravaju prostor, grickalice i kavu (ako niste jedan od onih koji pretvaraju kofein u kod, imamo i soka :)).

Obećavamo da ćemo vas upoznati sa tehnologijama ASP.NET Core.NET FrameworkEntity FrameworkCode FirstASP.NET MVC APIAngular2, Razvojem mobilnih aplikacija (Xamarin/Android/C#) i s još ponekim zvučnim pojmom. Nije nužno da ih sve poznaješ, no ako ne znaš što je to petlja ili uvjet, ova radionica možda ipak još nije za tebe. U konačnici, moraš biti spreman na učenje i nešto domaće zadaće što ti sigurno neće predstavljati problem budući da znaš da je ovo struka u kojoj se stalno uči – i stalno napreduje.

Radionice počinje u subotu, 18. ožujka 2017. godine u 10 sati. Prijave počinju odmah i traju do 12. ožujka 2017. Molimo te da se požuriš i prijaviš kako bi osigurao svoje mjesto. Vidimo se!

Detalje o prijavi i raspored radionica pogledajte na devworkshops.itsistemi.com

Pitanja nam možete poslati na devworkshops@itsistemi.com