NovostiDUMP DAY – u fokusu su moderne tehnologije i digitalizacija poslovanja

Od samih početka poslovanja, konstantno se susrećemo s velikim promjenama koje nastupaju u IT industriji i poslovanju općenito. Uspješne organizacije shvaćaju važnost prihvaćanja novih tehnologija i novog načina rada te konstantno moderniziraju i digitaliziraju poslovanje.

Mi u IT Sistemima želimo svakako doprinijeti i educirati o prednostima novih tehnologija. Zbog toga smo odlučili sudjelovati na DUMP Day konferenciji koja stavlja u fokus moderne tehnologije te objašnjava način na koji one mijenjaju i oblikuju našu budućnost.

Naši kolege, Zrinka i Berislav prezentirali su trenutno najaktualniju temu u poslovanju – digitalizacija dokumenata koju prolaze mnoge poslovne organizacije, državne firme pa čak i cijelo društvo uslijed globalnih utjecaja i novih trendova poslovanja i života.

Na predavanju „Let`s get digital“ imali smo priliku saznati kako će digitalizacija utjecati na poslovanje u bližoj budućnosti. Vidjeli smo rješenja za skeniranje dokumenata, OCR dokumenata te kako izgleda proces obrade dokumenata nakon digitalizacije. Najzanimljivije je svakako bilo prikazano naše najnovije rješenje za biometrijske i elektroničke potpise koje su IT Sistemi uspješno implementirali u raznim osiguravajućim kućama te u svim vodećim bankama.

Ako želite saznati više o našem načinu rada, proizvodima ili se želite educirati o tehnologiji. posjetite naš web ili nas kontaktirajte.